Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Artur Bajnog (1188 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
mase1 napisał:
jak wy macie problem ze znalezieniem mieszkania ,to jak to się ma ze znalezieniem pracy? bez komentarza... co wy tutaj woglóle chcecie robić? nie znam nie sympatycznych osób które wynajmują mieszkania, a jeśli ktoś mówi nie to dzwonię do innego-ale filozofia- nikt tutaj nikomu łaski przecież nie robi że coś wynajmuje-płacisz i tyle -po to gość wynajmuje-może na kolana trzeba błagać hahahaha nie mogę Hilton jesteś śmieszna

Ja jestem smieszna??? Zastanow sie, jak sie mają te słowa do tych wczesniejszych "dzis dzwonie i mam mieszkanie".
Poza tym watek powstał nie od tego, zebys ty sie zamartwial jak ktos sobie prace znajduje. Na kolanach błagac nie trzeba, ale trzeba chodzic na visningi, czasem wystarczy jeden, czasem i 20 malo.
Na tym koncze, bo do niczego wymiana zdan z toba nie prowadzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
tak tak- trzeba chodzić na visningi- żart i dalej bez komentarza-rób tak dalej- miłego chodzenia na visningi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Tak,tak mase1,dla Ciebie ,jako dla wyjątkowej osobistości,rozkładają czerwony dywan od razu po twoim telefonie a żebyś zgodził się wynając lokum właśnie od nich ,dodają jeszcze gratisowy, miesięczny pobyt w swojej willi w Tajlandii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
mało wiesz giovi2, pożyjesz to się dowiesz, na razie szukaj mieszkania tak jak reszta następne 2 miesiące - miłego visningu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Już mnie brzuch ze śmiechu boli, mase1, od tej masy głupot wypisywanej przez ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nogi też powinne ciebie bolec od chodzenia na visningi nie tylko brzuch- podniecaj sie dalej swoją wiedzą giovi2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ok mase,ja bede do skutku jezdzila na visningi(nie beda mnie nogi bolaly bo przemieszczam sie samochodem) a ty dalej mysl sobie ze jestes taki zajebisty.Pa cwaniaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Do tych, którzy bez trudu zrozumieją przekaz: mały ratlerek i to zaszczekać innych próbuje.

Albo inaczej to ujmę: nie zniżajmy się....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nio nio katarzyna jakaś ty piękna mądra że normalnie ho ho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Co do wynajmu mieszkan, w moimm przypadku ( mialam okazje wynajmowac 3 mieszkania w NO zanim kupilam swoje, w roznych miastach ) nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem, trzeba tylko zadzwonic i umowic sie z wlascicielem i to nie na zaden visning tylko tak ot poprostu, uzgodnic cene i mieszkanie wynajete, wlasciciel zadowolony ze sie mu bedzie placilo a my ze mamy gdzie mieszkac. Nigdy nie czulam sie traktowana jako obcokrajowiec ktoremu nie warto wynajac mieszkania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok